Trykk på Sjekk fra hovedmenyen.

Trykk på Velg prosjekt for å markere hvilket prosjekt du ønsker å sjekke.

Marker ønsket prosjekt og trykk på Velg-knappen.

Da kan du søke opp ønsket produkt ved å skanne dets strekkode eller ved å skrive inn produktnavn eller deler av det.

Uansett hvilken måte du velger, så vil du få produktoversiken til ønsket vare og da er det bare å trykke på Sjekk produkt:

Dersom det ikke er funnet på prosjektet, vil du kunne legge det til på det eller trykke på Legg til tilbakemelding for å gi beskjed til underentreprenør om at produktet ikke finnes på prosjektet.

Du får en liste over alle leverandører på prosjektet. Da kan du velge hvem du ønsker å sende tilbakemelding til. Trykk på Tilbakemelding.

Et nytt vindu åpnes med kontaktdetaljene til leveranøren. Du kan enten sende en e-post, eller ringe vedkommende direkte.